Ai o fractură, o luxație sau te dor articulațiile, dar nu știi cauza?
Într-o singură clinică te ghidăm și te ajutăm în recuperarea medicală!
După consultația inițială cu un medic ortoped, cu 10 ani de experiență în domeniu, vei ști exact ce ai de făcut ca să te recuperezi accelerat, cu ajutorul planului personalizat de terapie primit.
Doar 300 RON 200 RON
Peste 15.000
pacienți și sportivi tratați
Medic ortoped și traumatolog
cu experiență internațională în Franța și Germania
Atleții de la mari cluburi
sportive din Spania ne-au ales
Ce este ortopedia?
Ortopedia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor, leziunilor și deformărilor de la nivelul oaselor, articulațiilor, mușchilor, ligamentelor, tendoanelor și nervilor.
În sine, abordează o gamă largă de probleme, inclusiv:
- Afecțiuni traumatice: Fracturi, entorse, luxații, leziuni musculare sau ligamentare.
- Afecțiuni degenerative: Artroză, osteoporoză, spondiloză.
- Deformări congenitale sau dobândite: Scolioză, picior plat, displazia de șold.
- Afecțiuni inflamatorii: Artrita reumatoidă, tendinite, bursite.
- Leziuni sportive: Rupturi de ligament, întinderi musculare, menisc deteriorat.
- Afecțiuni ale coloanei vertebrale: Hernie de disc, discopatii, scolioză.
Ai nevoie de sfaturile unui medic ortoped dacă:
- Ai suferit o fractură sau un alt tip de leziune traumatică (cum ar fi o luxație sau o fisură osoasă).
- Prezinți scolioză, cifoză, picior plat sau alte deformări ale scheletului.
- Te confrunți cu dureri la nivelul articulațiilor (genunchi, șold, umăr, gleznă, încheieturi) sau dureri osoase care nu cedează în urma tratamentului obișnuit.
- Ai suferit o accidentare în timpul activităților sportive (entorse, întinderi, rupturi ligamentare sau musculare).
- Ai observat la copilul tău diferite deformări osoase, probleme de mers sau îți spune că-l dor mușchii sau oasele.
Doar 300 RON 200 RON
Vei fi consultat de un medic cu experiență internațională!
Dr. Ștefan-Iulian Stănciugelu este medic specialist în Ortopedie și Traumatologie, asistent de cercetare și doctor in științe medicale, cu 10 ani de experiență în tratarea afecțiunilor ortopedice complexe.
Nu doar că are mai multe studii publicate în literatura de specialitate, dar dedică timp activ implicându-se în proiecte inovatoare ce vizează diagnosticarea și tratamentul personalizat al pacienților.
Experiența sa internațională cuprinde stagii de formare în instituții de prestigiu, precum Universitätsklinikum Gießen UKGM din Germania (2019) și Alps Surgery Institute din Franța (2023), unde a lucrat alături de experți în ortopedie, dezvoltând competențe avansate în ortopedie sportivă, chirurgie reconstructivă și tehnici artroscopice.
Mai mult, Dr. Stănciugelu îmbină profesionalismul, grija și empatia față de pacienți cu un angajament puternic pentru perfecționare continuă, astfel încât să ajute cât mai mulți pacienți să scape de durere.
Și să se bucure din nou de o calitate mai bună a vieții.
Într-un singur loc ai acces la:
Consultație
Medicul va analiza situația ta și problemele cu care te confrunți, ca apoi să construiască un plan de terapie de recuperare personalizat, cu investigațiile recomandate.
Diagnostic
Medicul va identifica precis cauza durerilor sau disfuncțiilor la nivelul oaselor, articulațiilor, mușchilor sau ligamentelor, folosind teste și imagistică de specialitate. Ulterior primești sau validezi un diagnostic.
Tratament personalizat
Acesta este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient în parte. Totodată, medicul ortoped supervizează recuperarea pacientului după intervenții chirurgicale sau traume, ajustându-l pentru a optimiza rezultatele.
Cu ce se ocupa un medic ortoped și cum te poate ajuta?
Un medic ortoped se ocupă de prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și recuperarea afecțiunilor osoase, articulații, mușchi, ligamente, tendoanele și nervii.
În cazul Dr. Stănciugelu, el se ocupă de toate acestea atât în cazul adulților, cât și al copiilor.
Tratează atât afecțiuni traumatice, cum ar fi fracturile și leziunile sportive, dar poate ajuta și în ameliorarea durerii în cadrul afecțiunilor cronice sau degenerative, precum artroza sau scolioza.
Cum te ajutăm să te recuperezi accelerat și să scapi de durere?
Programezi o consultație cu medicul ortoped
În cadrul consultației, medicul va analiza situația ta și problemele cu care te confrunți, ca apoi să construiască un plan de terapie de recuperare personalizat, cu investigațiile recomandate pentru diagnosticul primit.
Ulterior, ai opțiunea să parcurgi acest plan alături de noi, ca să nu fii nevoit să cauți alte soluții pe cont propriu.
Mențiune: Încercăm pe cât posibil să vindecăm afecțiunile fără intervenție chirurgicală, aceasta fiind recomandată în ultimă instanță. Astfel, tratăm cauza problemei prin tehnici personalizate de recuperare medicală, fizioterapie și kinetoterapie, precum și alte abordări medicale holistice.
Doar 300 RON 200 RON
Lucrezi alături de medicii de recuperare cu peste 25 de ani de experiență de la Koly Medical
- Infiltrațiile articulare – implică injectarea de substanțe (PRP, acid hialuronic sau corticosteroizi) direct în articulații pentru a reduce inflamația, durerea și a îmbunătăți mobilitatea.
- Terapia cu ultrasunete – utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a pătrunde prin țesuturi, stimulând circulația și accelerând vindecarea.
- Drenajul limfatic – stimulează sistemul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor și reducerea umflăturilor.
- Terapia manuală – implică tehnici de mobilizare și manipulare a articulațiilor și țesuturilor moi pentru a reduce durerea și a îmbunătăți funcția și mobilitatea.
- Masajul sedativ – se concentrează pe relaxarea corpului și reducerea tensiunii musculare.
- Reflexoterapia – este o tehnică de masaj aplicată pe punctele reflexe din tălpi, mâini sau urechi, care corespund diferitelor organe și părți ale corpului. Ajută la relaxare și ameliorarea durerii.
- Electroterapie – implică impulsuri electrice pentru a stimula mușchii și nervii, ameliorând durerea, reducând inflamația și îmbunătățind funcția musculară.
- Terapia TECAR – folosește curenți de înaltă frecvență pentru a încălzi țesuturile în profunzime, stimulând regenerarea și reducerea inflamației.
- Terapia HILT – utilizează un laser de intensitate mare pentru a penetra adânc în țesuturi, reducând durerea și inflamația și stimulând vindecarea rapidă.
- Terapia SIS – folosește câmpuri electromagnetice de înaltă intensitate pentru a trata durerea, a stimula musculatura și a îmbunătăți mobilitatea.
- Terapia prin infraroșu – implică radiații infraroșii pentru a penetra pielea și a stimula circulația sanguină, reducând durerea și inflamația.
Doar 300 RON 200 RON